Jingle Bells

Proefles 123ZING

Vakgebied & deelgebied: Muziek | actueel Kerst
Doelgroep: 1 t/m 8
Tijdsduur: afhankelijk van de les
Producent: 123ZING | meer liedjes van 123ZING

     

Inhoud
Dit lied kennen we natuurlijk allemaal, maar deze keer is het wel heel moeilijk om stil te blijven zitten! Met als Special Guest Hannah Katif, die je graag uitnodigt met haar mee te zingen. Bekijk snel de leuke clip die zij met ons heeft opgenomen en zing, klap en swing mee!

Meezingversie met zang:


 Aanvullend lesmateriaal
De lesmaterialen kunnen hieronder worden gedownload.

liedtekst

partituur

lessuggesties

Bij het lied is ook een uitgebreid lespakket ontwikkeld met o.a. zangles, bodypercussie les en een complete dansinstructie. Dit lespakket is te vinden binnen de digitale lesomgeving van 123ZING. Geen abonnement? Vraag dan een gratis proefabonnement aan van 2 maanden en maak gebruik van het lespakket!

Meer informatie over 123ZING | bekijk de demo
De 123ZING Muziekmethode is een digitale, flexibele en laagdrempelige manier van lesgeven in muziek voor groep 1 t/m 8 voor alle leerkrachten en ook voor de kinderen en ouders thuis! Leren over muziek door te doen! Meer informatie.

Deskundigheidsbevordering leerkrachten
123ZING helpt leerkrachten met praktische en energieke trainingen over de drempel voor muziek, waardoor een breed draagvlak voor muziek wordt gecreëerd. Er zijn trainingen voor het hele team en trainingen voor individuele leerkrachten. Meer informatie.

Gratis proefabonnement
Wil je weten wat de digitale lesomgeving jou en de klas te bieden heeft? Wil je de liedjes, meezingvideo’s en online zanglessen eerst even uitproberen? Vraag dan een gratis proefabonnement aan. Hiermee kun je de digitale lesomgeving 2 maanden lang gratis proberen, zonder verplichtingen.

twitter32x32.pngfacebook 32x32.png Volg 123ZING via Twitter en Facebook

        
Kleuterportaal is onderdeel van
portalengroep.nl
Al het educatieve nieuws volgen? Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

home tabletportaal

Toon ook de tools van:

informatie over deze functie

Nieuws

twitterlinkedinPinterestWinter 2018
Nu beschikbaar! bekijk hier het lesmateriaal!